Transport binnen Europa

Moet u voor uw klanten transport organiseren naar of vanuit verschillende bestemmingen binnen Europa? Als veelzijdig transportbedrijf in Wommelgem, nabij Antwerpen, is dat voor ons geen enkel probleem. Terwijl wij voor het eigenlijke vervoer zorgen, focust u zich op de verdere administratieve organisatie van het transport. Zo bespaart u heel wat tijd, wat uw bedrijfsproces alleen maar ten goede komt. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van transport binnen Europa.

Wilt u ook een transportoplossing op maat?

Mail ons voor de mogelijkheden

Wij verzorgen al uw transport binnen Europa

DCTS is gespecialiseerd in internationaal transport. U doet een beroep op onze specialisatie wanneer u instaat voor de organisatie van het verzenden van goederen. Wij verzorgen transport voor trajecten vanuit de Benelux naar bijna alle bestemmingen binnen Europa, en andersom. Denkt u bijvoorbeeld aan landen zoals Duitsland en Frankrijk. In elk land werken we samen met toegewijde chauffeurs die ons bijstaan in de aflevering en afhaling van uw goederen. Aangezien we in onstabiele landen zoals onder andere Rusland en Oekraïne onze kwaliteitsvolle service niet kunnen garanderen, zitten deze landen niet in ons trajectaanbod.

Bekijk de mogelijkheden binnen onze dienstverlening

Zoekt u een vaste partner voor transport binnen Europa? DCTS beschikt over een uitgebreid aanbod aan transportservices waarmee we steeds aan uw wensen proberen te voldoen. Zo streven we naar een veelzijdige samenwerking. Bekijk ons aanbod, gaande van pallet- tot containervervoer, en neem bij interesse contact met ons op door te mailen naar info@dcts.be of te bellen naar +32 3 205 71 71.

Hoe groot is ons bereik? Bekijk ons transportgebied

Wij verzorgen transport voor trajecten vanuit de Benelux naar bijna alle bestemmingen binnen Europa, of andersom. In elk land werken we samen met toegewijde agenten die ons bijstaan in de aflevering en ophaling van uw goederen. Aangezien we in onstabiele landen zoals onder andere Rusland en Oekraïne onze kwaliteitsvolle service niet kunnen garanderen, zitten deze landen niet in ons trajectaanbod.

Klik op het gewenste land in de onderstaande kaart voor meer informatie over onze transportmogelijkheden naar of vanuit dat land. 

Geen mogelijkheden voor Kosovo, Albanië, Ijsland, Oekraïne, Georgië & Rusland

Contacteer ons

DCTS bv
Vlasakker 6
B-2160 WOMMELGEM

Tel: +32 3 205 71 71
Mob: +32 478 498 495

info@dcts.be

 

Waarom DCTS?

  • 1 contact voor al uw bestemmingen
  • Professioneel team
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • ADR goederen
  • Onze specialiteit: transport vanuit of naar de haven van Antwerpen & Rotterdam
  • Live tracking system / GPS monitoring
  • Mogelijkheden voor heel Europa
  • Spoed-expresstransport 24h
  • Persoonlijke service
  • Competitieve prijzen
Cookies en privacy