Express-transport

Heeft u express-transport nodig? Wij zorgen ervoor dat uw spoedzending met express-vervoer direct met 100% garantie op het juiste adres aankomt, en dat binnen de 24 uur. Met sneltransport wilt u vast geen enkele seconde tijd verliezen. Wij ook niet. Daarom zijn we 24/7 bereikbaar voor al uw dringende verzoeken. Met deze dynamische ingesteldheid voldoet DCTS in Wommelgem, nabij Antwerpen, steeds weer aan uw wensen voor express-transport.

Wilt u ook een transportoplossing op maat?

Mail ons voor de mogelijkheden

Uw betrouwbare partner voor express-transport

Ons team van ervaren planners heeft als hoofdtaak om u te allen tijde te informeren over uw pakket wanneer u dit wenst, ook als u gebruikmaakt van ons express-vervoer. Via de data van livetracking en GPS-monitoringsystemen vertellen we u bijvoorbeeld exact waar uw spoedpakket zich op dat moment bevindt. Zo heeft u constant zicht op het verloop van de zending en heeft u garantie op betrouwbaar express-transport. Omdat u één contactpersoon heeft binnen ons transportbedrijf, communiceert u soepel en snel en weet u wie u kunt benaderen voor vragen over ons sneltransport.

Hoe verloopt het proces van sneltransport bij ons?

Wanneer u met DCTS samenwerkt voor express-transport, huurt u eigenlijk een koerier met auto in. De huurperiode van ons express-vervoer is dan gelijk aan de duur van de rit. Zo zorgt u voor een snelle en efficiënte levering van uw spoedzending. Verder heeft u de mogelijkheid om onze service aan te vullen met bijkomende ophaal- of afleverinstructies. Wij maken het u zo gemakkelijk mogelijk als u besluit gebruik te maken van onze dienstverlening op het gebied van sneltransport.

Vertrouw op onze expertise omtrent express-vervoer

Door u express-vervoer aan te bieden, leveren we altijd de nodige flexibiliteit. Wij zijn jarenlang een betrouwbare internationale transportpartner voor zendingen doorheen heel Europa, zoals transport van en naar Frankrijk, Spanje en Noorwegen. Ook andere bestemmingen zijn natuurlijk mogelijk wanneer u gebruik wilt maken van sneltransport. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Contacteer ons via mail op info@dcts.be of bel ons op het nummer +32 3 205 71 71.

Hoe groot is ons bereik? Bekijk ons transportgebied

Klik op het gewenste land in de onderstaande kaart voor meer informatie over onze transportmogelijkheden naar of vanuit dat land. 

Geen mogelijkheden voor Kosovo, Albanië,  Ijsland, Oekraïne, Georgië & Rusland

Contacteer ons

DCTS bv
Vlasakker 6
B-2160 WOMMELGEM

Tel: +32 3 205 71 71
Mob: +32 478 498 495

info@dcts.be

 

Waarom DCTS?

  • 1 contact voor al uw bestemmingen
  • Professioneel team
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • ADR goederen
  • Onze specialiteit: transport vanuit of naar de haven van Antwerpen & Rotterdam
  • Live tracking system / GPS monitoring
  • Mogelijkheden voor heel Europa
  • Spoed-expresstransport 24h
  • Persoonlijke service
  • Competitieve prijzen
Cookies en privacy