Express-spoedtransport

Heeft u express-spoedtransport nodig? Wij zorgen ervoor dat uw spoedzending direct met 100% garantie op het juiste adres aankomt, en dat binnen de 24 uur. Met spoedtransport wilt u vast geen enkele seconde tijd verliezen. Wij ook niet. Daarom zijn we 24/24u en 7/7 dagen bereikbaar voor al uw dringende verzoeken. Met deze dynamische ingesteldheid komt DCTS zo goed mogelijk tegemoet aan uw wensen.

Wilt u ook een transportoplossing op maat?

Mail ons voor de mogelijkheden

Uw betrouwbare partner in Wommelgem voor express- spoedtransport

Ons team van ervaren planners heeft als hoofdtaak om u te allen tijde te informeren over uw spoedtransport wanneer u dit wenst. Via de data van live tracking en GPS monitoring systemen vertellen we u bijvoorbeeld exact waar uw spoedpakket zich op dat moment bevindt. Zo heeft u mee zicht op het verloop van de zending en heeft u garantie op betrouwbaar express-spoedtransport. Wij doen dienst als een centraal aanspreekpunt en u weet dat uw spoedpakket onderweg is.

Hoe verloopt het express-spoedtransport proces bij ons?

Als u met DCTS samenwerkt voor express-spoedtransport, dan huurt u eigenlijk een koerier met auto in bij ons. De huurperiode is dan gelijk aan de duur van de rit. Zo zorgt u voor een snelle en efficiënte levering van uw spoedzending. Verder heeft u de mogelijkheid om onze service aan te vullen met bijkomende ophaal- of afleverinstructies.

Vertrouw op onze expertise

DCTS is al jaren een betrouwbare internationale transportpartner voor zendingen doorheen heel Europa. Deze ervaring leerde ons het belang van sneltransport. Door deze service aan te bieden, leveren we altijd de nodige flexibiliteit. Contacteer ons via mail op info@dcts.be of bel ons op het nummer +32 3 205 71 71.

Hoe groot is ons bereik? Bekijk ons transportgebied

Klik op het gewenste land in de onderstaande kaart voor meer informatie over onze transportmogelijkheden naar of vanuit dat land. 

Geen mogelijkheden voor Kosovo, Albanië,  Ijsland, Oekraïne, Georgië & Rusland

Contacteer ons

DCTS bvba
Vlasakker 6
B-2160 WOMMELGEM

Tel: +32 3 205 71 71
Fax: +32 3 233 52 32

Mob: +32 478 498 495

info@dcts.be

 

Waarom DCTS?

  • 1 contactpersoon voor al uw bestemmingen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • ADR goederen
  • Onze specialiteit: Transport vanuit of naar de haven van Antwerpen & Rotterdam
  • Live tracking system / GPS monitoring
  • Mogelijkheden voor heel Europa
  • Spoed-expresstransport 24h
  • Persoonlijke service
  • Competitieve prijzen
Cookies en privacy