Transportbedrijf nabij Antwerpen

DCTS is hét transportbedrijf in Wommelgem, Antwerpen. Wij hebben jarenlange ervaring in het op maat aanbieden van transportoplossingen, steeds betrouwbaar en efficiënt. Ons logistiek bedrijf in de provincie Antwerpen staat bovendien voor een dynamische ingesteldheid, zodat we 24/7 bereikbaar zijn. Wij zijn constant voor u in beweging.

Efficiënt vervoer door ons transportbedrijf nabij Antwerpen in te schakelen

Wij combineren kennis, ervaring, capaciteit en middelen om u gepersonaliseerde transportoplossingen te bieden. Wij weten dan ook dat niet elke zending hetzelfde is; hierom gaan we steeds uit van uw specifieke situatie. U kunt op onze leveringen vertrouwen, waardoor u zich gewoon concentreert op datgene waar het echt om draait binnen uw bedrijf: uw business.

Betrouwbaar en efficiënt transport van uw goederen zorgt voor meer flexibiliteit in uw verkoop, maar ook in uw productieprocessen. Daarom kiest u voor ons logistiek bedrijf in de buurt van Antwerpen.

Onze strategische ligging

Het hoofdkantoor van ons logistiek bedrijf is gevestigd in Wommelgem, bij Antwerpen. Antwerpen huisvest één van de grootste havens ter wereld en is daarom een toegangspoort naar en vanuit Europa. Deze strategische ligging dicht bij Antwerpen maakt het voor ons transportbedrijf mogelijk om flexibel te zijn in de oplossingen die we aan onze klanten bieden. Onze korte lijnen en persoonlijke service garanderen een efficiënte afhandeling van uw opdrachten.

Wij hebben steeds aandacht voor u als klant

Bij ons transportbedrijf in Wommelgem, dicht bij Antwerpen, krijgt u als klant de aandacht die u verdient. Wij zijn ons er op elk moment van bewust dat transport een cruciale factor is in het bedrijfsproces en de samenwerking tussen u en uw klanten. Ons bedrijf nabij Antwerpen bestaat uit een uiterst professioneel team dat kennis heeft van logistiek, waardoor we steeds op de hoogte zijn van de exacte locatie van uw zending.

Contacteer ons vandaag nog

Wilt u meer weten over ons transportbedrijf dicht bij Antwerpen? Wilt u bijvoorbeeld weten naar welke bestemmingen wij allemaal rijden of heeft u een spoedverzoek? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Het vakkundige team bij ons bedrijf heeft kennis van logistiek en helpt u snel verder vanuit de provincie Antwerpen.

Contacteer ons

DCTS bv
Vlasakker 6
B-2160 WOMMELGEM

Tel: +32 3 205 71 71
Mob: +32 478 498 495

info@dcts.be

 

Waarom DCTS?

  • 1 contact voor al uw bestemmingen
  • Professioneel team
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • ADR goederen
  • Onze specialiteit: transport vanuit of naar de haven van Antwerpen & Rotterdam
  • Live tracking system / GPS monitoring
  • Mogelijkheden voor heel Europa
  • Spoed-expresstransport 24h
  • Persoonlijke service
  • Competitieve prijzen
Cookies en privacy