Transportfirma

Een samenwerking met DCTS staat gelijk aan een samenwerking met een betrouwbare en efficiënte transportfirma. Betrouwbaarheid en efficiëntie zijn dan ook de bouwstenen van onze service. Betrouwbaarheid garanderen we door elke keer een transportoplossing op maat bij u aan te bieden. Tel daar accurate live tracking en GPS monitoring bij op en u weet zeker dat uw transport in goede handen is. Efficiëntie verzekeren we dan weer door doorlopend, productief en persoonlijk contact enerzijds, en door onze interessante ligging anderzijds.

Wilt u ook een transportoplossing op maat?

Mail ons voor de mogelijkheden

De ligging van onze transportfirma biedt veel mogelijkheden

Waar uw zendingen ook vandaan komen of naartoe moeten: DCTS staat voor u klaar. Ons transportbedrijf in Wommelgem, in België, is namelijk niet alleen lokaal en regionaal actief, maar ook nationaal en zelfs internationaal. Zo bieden we dus een service aan die letterlijk en figuurlijk geen grenzen kent. Vooral de strategische ligging nabij de havens van Antwerpen en Rotterdam maakt van onze transportfirma een gunstige partner voor al uw internationaal transport binnen Europa.

Vereenvoudig het bedrijfsproces tussen u en uw klanten

Zeker voor expediteurs is ons internationaal transportbedrijf nabij Antwerpen een interessante keuze. Als expediteur organiseert u goederenzendingen voor klanten, maar zorgt u naast het eigenlijke vervoer ook nog voor allerlei andere administratieve zaken. Door met ons samen te werken, ligt uw focus meer op deze administratieve kant van uw bedrijfsproces. U wint namelijk tijd doordat wij als intermediair transportbedrijf het eigenlijke transport voor onze rekening nemen, zowel nationaal als internationaal.

Kies voor een betrouwbaar internationaal transportbedrijf

Onze transportfirma biedt verschillende services aan, gaande van groupage- tot sneltransport. Zo vinden we telkens een flexibele transportoplossing voor elke situatie in diverse vervoersmiddelen, zoals huifwagens. Verbeter uw eigen bedrijfsproces en neem ons betrouwbaar internationaal transportbedrijf op in uw vast netwerk. Neem contact met ons op via info@dcts.be of op het nummer +32 3 205 71 71 en overloop samen met ons de mogelijkheden van een samenwerking met onze transportfirma.

Hoe groot is ons bereik? Bekijk ons transportgebied

Klik op het gewenste land in de onderstaande kaart voor meer informatie over onze transportmogelijkheden naar of vanuit dat land. 

Geen mogelijkheden voor Kosovo, Albanië,  Ijsland, Oekraïne, Georgië & Rusland

Nous contacter

DCTS bv
Vlasakker 6
B-2160 WOMMELGEM

Tél. : +32 3 205 71 71
Tél. portable. : +32 478 498 495

info@dcts.be

 

Pourquoi DCTS?

  • 1 personne de contact pour toutes vos destinations
  • Plus de 20 ans d'expérience
  • Marchandises ADR
  • Notre spécialité : le transport depuis ou vers les ports d'Anvers et Rotterdam.
  • Système de suivi en direct / surveillance GPS
  • Possibilités de transport dans toute l'Europe
  • Transport express d’urgence 24h/24h
  • Service personnalisé
  • Prix compétitifs
Cookies en privacy